Windows Beveiliging

Windows 10- en Endpoint-beveiliging

Windows 10, hoewel afgekondigd als de veiligste Windows OS is niet zonder zijn gebreken. Beveiligingsexperts hebben bewezen dat ook de ingebouwde beveiligingsfuncties van Windows zoals Windows Defender, Firewall etc., niet effectief blijken.
Daarom bieden wij een Internet security virusscanner en endpoint security abonnement dat dat beveiligingsgat zoveel mogelijk opvult.

Waarom uw Windows - niet alleen Windows 10 - Endpoint Security nodig heeft?

Ingebouwde Windows Security zal nooit voldoende zijn, omdat de manieren waarop een beveiligingsaanval kan plaatsvinden te veel zijn om op te noemen. Dat betekent dat we niet langer leven in een wereld waar e-mailbijlagen of webdownloads de enige bronnen van malware-infectie zijn. Simpel gezegd, uw Windows OS heeft extra lagen van bescherming nodig in de vorm van antivirus voor Windows of, misschien, nog veel meer, afhankelijk van uw eisen. Met dit in gedachten, laten we eens kijken hoe u uw Windows OS beschermen tegen verschillende bedreigingen van de veiligheid:
  1. Houd uw Windows OS up-to-date: vandaag is het Windows 10. Morgen komt er weer een nieuwe versie. Wat het ook mag zijn, zorg ervoor dat uw pc wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie. Dit is waarschijnlijk de volgende beste wat je doen, afgezien van het verstrekken van antivirus voor Windows. Omdat de nieuwste update is meestal degene die gebruikers beschermt tegen alle bekende beveiligingsproblemen.
  2. Zorg dat andere toepassingen up-to-date zijn: wat er ook in uw Windows-besturingssysteem zit, is belangrijk. We bedoelen andere belangrijke programma's en toepassingen. Zorg ervoor dat ze allemaal worden bijgewerkt en de nieuwste beveiligingspatches bevatten. Omdat het een bekend feit is dat hackers proberen om populaire software zoals Java, Adobe Flash, Adobe Acrobat etc. te exploiteren.
  3. Gebruik een proactieve beveiligingsoplossing: Helaas, traditionele antivirus alleen is niet genoeg. Vooral als het gaat om de bestrijding van hedendaagse malware die geavanceerde methoden gebruikt. Daarom hebben gebruikers, om het steeds veranderende cybersecurity-dreigingslandschap aan te pakken, proactieve beveiligingsoplossingen nodig, zoals internetbeveiliging.
  4. Gebruik lokaal account in plaats van Microsoft-account: als u Windows 10 gebruikt, u het beste microsoft-account vermijden en in plaats daarvan kiezen voor een lokaal account, omdat het gebruik van een Microsoft-account betekent dat sommige van uw persoonlijke gegevens in de cloud worden opgeslagen, wat niet zo verstandig is om te doen. Ga naar: Instellingen>Accounts>'Je gegevens en selecteer 'Meld je in plaats daarvan aan met een lokaal account'. Het zorgt ervoor dat wijzigingen alleen worden toegepast op het besturingssysteem met de goedkeuring van de beheerder.
  5. Voer regelmatig back-ups uit: bereid u voor met het 'slechtste' in gedachten als het gaat om het omgaan met beveiligingsbedreigingen. Voer daarom regelmatig back-ups van uw systeem uit (zowel online als offline), zodat al uw gegevens niet verloren gaan in het geval uw pc's ernstig worden beïnvloed door beveiligingsbedreigingen of een onherstelbaar hardwareprobleem ondervinden.
  6. Houd uw browser bijgewerkt: Browsers zijn wat we gebruiken om toegang te krijgen tot het internet. Beveiligingsproblemen in deze betekenen toegang pad voor bedreigingen van de veiligheid. Daarom, net als bij OS en andere toepassingen, houd uw webbrowser bijgewerkt ook. Andere beveiligingsmaatregelen die u nemen: 1) kiezen voor private browsing-modus om te voorkomen dat gevoelige gegevens worden opgeslagen 2) voorkomen of blokkeren pop-ups 3) configureren webbrowser beveiligingsinstellingen om de beveiliging te verbeteren, enz.,
  7. Locatietracking uitschakelen: als u Windows 10 of een andere versie met Locatietracking gebruikt, u deze het beste uitschakelen of alleen gebruiken wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Als u bijvoorbeeld meer wilt weten over het lokale weer of de verschillende winkels in de buurt, enz., gaat u naar Privacy >> Locatie >> Klik op Knop Wijzigen en verplaats de schuifregelaar van Aan naar Uit.
  8. Gebruik het internet verstandig: Alle van de veiligheidsmaatregelen hier vermeld zou nutteloos worden als je niet voorzichtig bent online. Zorg er daarom voor dat u niet klikt op gevaarlijk uitziende links, download kwaadaardige e-mailbijlagen of andere webdownloads, vermijd het bezoeken van verdacht uitziende websites en andere acties die de huidige beveiligingspraktijken als onverstandig achten.